Klima e Shtepise me qendër në Shkozet në qytetin e Durrësit prezantohet si një ndër kompanitë që ju ofron mundësitë më të mira që ju të siguroni për shtëpinë tuaj sobat dhe oxhakët më bashkëkohore, kaldaja, panele diellore etj. Me eksperincën e gjatë në tregun shqiptar, kompania vazhdon të punojë më të njejtin seriozitet, cilësi dhe përkushtim duke u kujdesur që të ruajë imazhin e mirë që ka krijuar në bashkëpunim me klientët dhe partnerët. Kjo e fundit, është garancia që Klima e Shtëpisë ofron denjësisht, marrëdhënia me markat: Idro Laminox, Focolare, Howat, Grupporagini, EDN, Clima, Mab, Brass Form, PlasticaAlfa, Clima Caldaie, Giacomini, Demir Dokum, Eurotis, Ibaiondo, Immergas, Perfetto, Valsir, Valtemo; të cilët sigurojnë për ju shërbimet dhe produktet më të mira.

 

Kompania Klima e Shtepise me një eksperiencë të gjatë në tregun Shqiptar ju ofron Soba, Oxhake, Kaldaja, Termoboliere, Panele diellore, Radiatore, Kaloriferë, Kaseta shkarkimi, chillera, kaldaja gjermane me gaz , kaldaja industriale, panele solare, rakorderi bronzi dhe celiku, rezervuar uji, kapa aspirimi për oxhaqe, rakorderi për tymërat e oxhaqeve, tuba uji, tuba gazi, soba me pelet, dru dhe gaz, pileta për tualete, kalorifer celiku, radiator alumini, etj. Të gjitha produktet që ne disponojmë shoqërohen me fletë garancie. Përvec shitjes dhe tregtimit, ne vijmë më pranë jush duke montuar dhe siguruar funksionimin për cdo blerje tuajën tek ne. Sobat me pellet janë kryefjala e gjithë asaj cfarë ne ofrojmë, duke siguruar cilësinë më të mirë nga Laminox Idro. Marka që vjen më pranë jush nëpërmjet nesh, e cila tani është bërë një nga prodhuesit më të mëdhenj të sobave cilësore, i njohur për dizajn modern dhe të sofistikuar; besueshmëri; siguri; zhurmë e ulët; djegie e efektshme dhe e pastër; gamë të gjerë të produkteve për çdo aplikim të brendshëm dhe me shërbim pas shitjes. Duke renditur emra të mëdhenj pranë nesh, ju sigurojmë per garanci dhe siguri afatgjatë.