Kompania Klima e Shtepise me një eksperiencë të gjatë në tregun Shqiptar ju ofron Soba, Oxhake, Kaldaja, Kondicionere, Panele diellore, Radiatore, Kaloriferë, Lende djegese per ngrohje, Tuba dhe Aksesore per soba dhe oxhaqe, Pjese kembimi etj.

OXHAQE

SOBA ME PELET

KALDAJA

KONDICIONER

PANELE DIELLORE

RADIATORE

TUBA & AKSESORE

PJESE KEMBIMI

LENDE DJEGESE